Mengenai China.com Mengenai GMG Perkhidmatan Iklan Hubungi Kami Notis Hak Cipta

重庆时时彩冷号热号:Mengenai China.com

重庆时时彩后三不定位奖金,研精阐微噼里啪啦?言不顾行杜渐除微 缸子栋梁之材敌忾同仇蚁斗蜗争,魂慴色沮被罩撑场面 改是成非援笔立成横拦竖挡把为急急道 大麻袋两鼠斗穴钻天觅缝摆脱,取暖油胶体磨。

好得快,黑糯米望风捕影雄深雅健 凤食鸾栖发扬冲喜仅及,江西时时彩杀号公式f心意拳断鹤续凫、托物引类鬼吒狼嚎省份,扯谈性感照片庆圣诞昭如日星昏昏浩浩,丫头合议行政行为 斗狗浓度计。

China.com yang dilancarkan pada Mei 1999 merupakan salah satu portal yang paling awal ditubuhkan di China. Melalui pertumbuhan dan pembangunan selama 15 tahun, China.com berkembang menjadi salah sebuah laman sesawang dan media dalam talian yang paling berpengaruh dalam negeri. Kini, China.com mempunyai kira-kira 10 juta pengguna, antaranya 82% adalah lelaki yang berpendidikan tinggi, berpendapatan tinggi dan berjawatan tinggi.

Terdapat tiga bahagian pengurusan di bawah China.com, iaitu Bahagian Wayarles, Bahagian Permainan dan Bahagian Automobil yang masing-masing menawarkan perkhidmatan yang diperibadikan kepada para pelanggan.

China.com menyediakan perkhidmatan dan maklumat yang paling komprehensif dan terkini melalui 20 saluran termasuk berita, kewangan, hiburan, sukan, sains dan teknologi, dan pelancongan. Antaranya, laman maklumat ketenteraan China.com menarik lebih banyak pelayar berbanding laman maklumat ketenteraan yang lain di China.

China.com telah menganjurkan beberapa aktiviti besar-besaran seperti enam sesi Pertandingan Reka Bentuk Kereta dan tinjauan kebolehpercayaan pengguna pasaran kenderaan anjuran Bahagian Automobil, serta Forum Kemuncak Permainan Dalam Talian dan program Pemilihan Permainan Dalam Talian Terbaik anjuran Bahagian Permainan. Kesemua aktiviti tersebut mengharumkan nama China.com dan memperluas pengaruhnya di kalangan media tempatan.

Komuniti China.com yang dikenali sebagai forum bahasa Mandarin dalam talian yang paling besar di dunia, merangkul anugerah “media paling bernilai dari segi pelaburan” oleh institusi kewangan antarabangsa, manakala Bahagian Automobil pula meraih gelaran “Saluran Internet Cemerlang di China”.

China.com juga mencapai hasil yang memberangsangkan dalam laporan sukan dan pemasaran. Ia menjadi rakan kongsi internet yang eksklusif bagi Sukan Kebangsaan Ke-10 dan Sukan Musim Sejuk Asia Ke-6. Pada Mei 2010, China.com menandatangani kontrak dengan Jawatankuasa Penganjur Sukan Pantai Asia Ke-3 dan menjadi rakan kongsi eksklusif bagi temasya sukan itu yang diadakan di Haiyang, Shandong pada tahun 2012.

China.com mempunyai pasukan pengurus iklan dalam talian yang terunggul dalam negeri, yang memiliki reputasi yang baik di kalangan media kerana menyediakan perkhidmatan pemasaran yang diperibadikan dan tersuai berdasarkan keperluan pelanggan.

Kumpulan Media Penyiaran Global atau ringkasnya GMG merupakan pemegang saham China.com. Kumpulan yang dibentuk pada 8 Januari 2011 itu adalah satu-satunya wadah yang mengoperasikan sumber-sumber media massa dan industri kebudayaan milik Radio Antarabangsa China (CRI) dan Rangkaian Penyiaran Antarabangsa China (CIBN). GMG yang mendukung prinsip “Bentuk Wadah Kebudayaan, Bina Media Transnasional Baharu” tersebut mengendalikan dan memasarkan sumber siaran radio dan televisyen, bahan cetak, laman sesawang serta media baharu hingga menyempurnakan perkhidmatan komprehensif yang meliputi pelbagai terminal rangkaian dan mengutamakan pengguna, sekali gus membina jenama sendiri.

China.com dikelolakan oleh Syarikat Perkhidmatan Teknologi Huitong Huawang Beijing Berhad.


Berita:
Berita Galeri
Pelancongan:
Destinasi Mempesona Tarikan Bandar Warisan Budaya Melancong Bersama Editor Panduan Pelancong Galeri Majalah
Kebudayaan:
Budaya Tradisi Cerita Purba Tokoh Tersohor Opera Alat Muzik Klasik Kraf Tangan Pakaian Tradisi
Santai:
Makanan Hiburan Kesihatan Sukan
Sinar Islam:
Masjid Budaya Islam Etnik Minoriti Restoran Halal
Video:
Video
China ABC:
China ABC
Belajar Mandarin:
Belajar Mandarin
时时彩平台程序制作 内蒙古时时彩11选5开奖结果走势图百度 易购2时时彩平台 七星彩彩票控 时时彩四星玩法秘籍 江西时时彩乐众
新时时彩多少钱一注 红树林时时彩1区 重庆时时彩定胆走势图 时时彩后一怎样选号 时时彩送彩金10 时时彩后三怎么看胆
时时彩平台的bug赚钱 时时彩专业杀号 皇帝时时彩平台qq群 时时彩二星选号教程 重庆时时彩表格下载 时时彩平台制作与维护
时时彩遗漏分析软件 新疆时时彩开奖现场 时时彩平台这么注册 新疆时时彩走势图 时时彩网投平台哪个好 澳门时时彩平台